Skip to content
Call center:
11-341003
Лого:
Татах
И-мэйл:
Илгээх
WebEmail:
Шалгах
UB ERP:
Нэвтрэх
Нүүр
Бидний тухай
Танилцуулга
Түүхэн замнал
Эрхэм зорилго
Бүтцийн схем
Стратеги төлөвлөгөө
Эрх зүй
Эрүүл сайдын тушаал
НЭМГ-ын даргын тушаал
ХУДЗДаргын Захирамж
Даргын тушаал, шийдвэр
Дүрэм, журам
Тасаг
Захиргаа, санхүү
Поликлиник тасаг
Хэвтэн эмчлүүлэх тасаг
Яаралтай тусламжийн тасаг
Нийгмийн эрүүл мэндийн тасаг
Үйлчилгээ
Хүний нөөцийн алба
Чанарын алба
Сувилахуйн алба
Хяналт шинжилгээ үнэлгээний алба
Мэдээлэл технологийн алба
Нэгдсэн лаборатори
Аж ахуйн алба
Мэдээ
Мэдээ мэдээлэл
Эрт илрүүлэг
Зөвлөгөө
Статистик мэдээ
Төсвийн мэдээ
Ил тод байдал
Төлөвлөгөө, тайлан
Төлөвлөгөө
Тайлан
Хүний нөөц ил тод
Өргөдөл гомдол
Ажлын байрны зар
Хүний нөөцийн стратеги
Ил тод байдал
Авилгын эсрэг
Санхүүгийн ил тод байдал
Санхүүгийн тайлан
Шилэн данс
Аудитын тайлан дүгнэлт
Хөрөнгө оруулалт
Тендер
Ёс зүйн хороо
Үйлдвэрчний эвлэлийн хороо
Арга хэмжээ
Коронавирусийн эсрэг
Сайн туршлага
Үндэсний хөтөлбөрүүд
Элэг бүтэн монгол
Хөгжлийн бэрхшээлтэй иргэдэд
Төсөл, хэлэлцүүлэг
1 Ковид 19 хүнсний хэрэглээ
Posted on
2021/01/11
by
khanuul
Post navigation
1 Ковид 19 Хоолойгоо зайлах зөвлөмж
→
←
Ковид 19 Ажлын байран дээрх бэлэн байдлыг хангах
0
0